Ejacularea prematura. Men Secret spray pentru intarzierea ejacularii

MEN SECRET Spray pentru intarzierea ejacularii. Are o formula concentrata. 100% naturala. Foarte eficienta. Combate rapid ejacularea prematura.

men secret spraySimpla pulverizare pe penis te ajuta la intarzierea ejacularii. Fara ejaculare prematura. Iti vei satisface partenera pe deplin!

Uita de ejacularea prematura!

MEN SECRET Spray este solutia naturala pentru problemele minore ca ejacularea prematura. Sau erectii slabe.

Foloseste o formula concentrata. Din extracte de plante. Foarte eficienta pentru intarzierea ejacularii.

MEN SECRET Spray intarzierea ejacularii

Orice barbat poate folosi MEN SECRET Spray pentru intarzierea ejacularii, indiferent de varsta. Multi barbati il folosesc pur si simplu pentru a rezista mai mult in pat.

MEN SECRET Spray combate ejacularea prematura in mod discret. Nu lasa nici o urma. Si nici nu e nevoie sa masezi penisul ca in cazul cremelor.

ejacularea prematura

Formula naturala are la baza extracte din plante. Foarte eficiente pentru intarzierea ejacularii. Milioane de barbati din toata lumea confirma.

Combate rapid ejacularea prematura. Contine extracte de: Clove. Hypericum perforatum. Geranium. Primula officinalis. Matricaria. Ocimum basilicum. Mellisa officinalis. Mentha. Salvia officinalis. Rosmarinus officinalis. Symphitum officinale. Aesculus. Pentru formula naturala clic pe denumirea plantei.

intarzierea ejacularii

Il folosesti foarte usor. Pulverizeaza de 3-5 ori pe capul penisului si pe penis. Cu 15 minute inainte de actul sexual.

Ingredientele active sunt absorbite imediat. Penisul este desensibilizat. Pregatit pentru un act sexual de durata. Fara ejacularea prematura. Se recomanda cel mult 2 utilizari in 24 de ore.

Pe langa actiunea de intarzierea ejacularii, are efecte de tonifiere si parfumare a penisului. Ambalajul este compact si discret. Astfel incat il poti folosi ori de cate ori este nevoie.

Un flacon contine 15 ml. Suficient pentru peste 100 de pulverizari. Spray pentru intarzierea ejacularii, made in UE.

Comanda astazi produse pentru ejaculare precoce si beneficiezi de reduceri substantiale si livrare gratuita